Advertisement
" "

Ranieri vaatii Fulhamilta pelaajahankintoja – “emme voi säilyä muuten”

Fulhamin manageri Claudio Ranieri sanoo, että seuran on tehtävä pelaajahankintoja tässä kuussa, jos he haluavat välttää putoamisen tällä kaudella.

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut lontoolaisseura on voittanut kauden 21 ottelustaan vain kolme, ja joukkueen maaliero on koko sarjan huonoin (-28). Eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on tällä hetkellä neljä pistettä.

Kun Ranierilta kysyttiin, voisiko Fulham välttää putoamisen ilman uusia pelaajia, vastaus oli tyly: “Ei. Mielestäni meidän on saatava joitain pelaajia selviytyäksemme.

Fulham on yhdistetty siirtohuhuissa Roma-hyökkääjä Gregoire Defreliin sekä Bournemouthin ranskalaishyökkääjä Lys Moussetiin. Ranieri on kieltäytynyt puhumasta yksittäisistä pelaajista, mutta kertoo, että Fulham tekee töitä useiden potentiaalisten pelaajahankintojen parissa.

“Siirtomarkkinat ovat auki. Olemme valmiita ottamaan jotain, mikä voi auttaa Fulhamia. Etsimme pelaajia joka suunnasta, Ranieri sanoi.

“Mutta en puhu nimistä, olen pahoillani.”

Fulham kärsi FA Cupissa sunnuntaina shokkitappion Ykkösliigassa pelaavalle Oldhamille. Ranieri sanoo olevansa pettynyt joukkueen pudottua kilpailusta, mutta kertoo joukkueen prioriteetin olevan Valioliigassa.

“Minulla on paljon kunnioitusta FA Cupia kohtaan. Olen hävinnyt finaalin kauan sitten Arsenalia vastaan, italialainen sanoi, joka eteni finaaliin Chelsean kanssa vuonna 2002.

“Haluan jonain päivänä palata Wembleyllä, koska kun etenimme finaaliin, se pelattiin Cardiffissa. Minulla on paljon kunnioitusta FA Cupille, mutta tässä vaiheessa Valioliiga on tärkeämpi asia.

“Tätä ottelua varten annoin mahdollisuuden pelaajille, jotka eivät ole tottuneet pelaamaan joka viikko. He eivät käyttäneet mahdollisuutta ja olen hyvin surullinen.