Advertisement
" "

Ranskalaislehti: Liverpool-hyökkääjä Zinedine Zidanen siirtolistan ykkösnimi

Zinedine Zidanen paluu Real Madridin peräsimeen on kiihdyttänyt huhuja siitä, että madridilaisjoukkue olisi halukas kesällä hankkimaan Liverpool-hyökkääjä Sadio Manen.

Mane oli jo viime kaudella yhdistetty siirtohuhuissa Realiin ja France Footballin mukaan senegalilaishyökkääjä oli jo periaatteessa sopinut siirrosta Madridiin, mutta Zidanen yllättävä ero seuran peräsimestä romutti kaupan.

Ranskalaislehden mukaan Real Madrid tekee kaikkensa saadakseen 26-vuotiaan Manen kesällä riveihinsä. Senegalilaishyökkääjän kerrotaan olevan ranskalaismanagerin siirtolistan ykkösnimi.

Halvalla Liverpool ei kuitenkaan tähtihyökkääjästään tule luopumaan, sillä Mane allekirjoitti merseysidelaisseuran kanssa marraskuussa viiden vuoden jatkosopimuksen.

Mane on ollut tällä kaudella loistavassa vireessä ja jättänyt viime aikoina seuratoveri Mohamed Salahin täysin varjoonsa. Senegalilainen on tehnyt Valioliigassa jo 17 maalia, ja on vain yhden maalin päässä maalipörssiä johtavasta Sergio Aguerosta. Mane on myös maalipörssin TOP-5 pelaajista ainut, joka ei ole tehnyt maaleistaan yhtään rangaistuspotkusta.