Advertisement

Ranskalaislehti: Mourinhon seuraava valmennuspesti Ranskassa – seura ei kuitenkaan ole PSG

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Jose Mourinhon seuraava valmennuspesti löytyy todennäköisesti Ranskan Ligue 1:sta. Seura ei kuitenkaan olisi hallitseva mestari PSG, vaan joko Monaco tai Lyon.

56-vuotias portugalilainen, joka sai lähtöpassit Manchester Unitedista joulukuussa, on voittanut liigamestaruuden Portugalissa, Italiassa, Espanjassa sekä Englannissa. Ranskassa hän ei ole aiemmin valmentanut, eikä täten ole myöskään liigamestaruutta maassa voittanut. Lehden mukaan juuri tämän vuoksi Mourinhoa kiehtoisi Ranskassa valmentaminen, jossa isona haasteena olisi päättää PSG:n ylivoima.

Mourinho oli pitkään vahvasti yhdistettynä Real Madridiin, mutta Zinedine Zidanen palattua madridilaisseuran peräsimeen pitkällä sopimuksella, vesittyivät nämä huhut kertalaakista.


Ranskalaislehti pitää Lyon-pestiä todennäköisempänä, koska Monacoa tällä hetkellä valmentavalla Leonardo Jardimilla on sama agentti [Jorge Mendes] kuin Mourinholla.

Lyon on Ranskan Ligue 1:ssä tällä hetkellä kolmantena, neljä pistettä kakkosena olevaa Lilleä perässä. Ero sarjakärki PSG:hen on kasvanut jo 24 pisteeseen. Sarjan kaksi parasta joukkuetta lunastavat paikkansa Mestarien liigan lohkovaiheeseen, kolmas saa paikan karsintoihin.