Advertisement

Ranskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Paul Pogban tilanteesta Manchester Unitedissa: ”Et voi sanoa hänen olevan onnellinen”

Ranskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on väittänyt, että Paul Pogba ei voi olla tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa Manchester Unitedissa.

Pogba on pelannut yhtä ottelua lukuunottamatta kaikissa ManUn tämän kauden otteluissa, mutta täydet minuutit hän on kirjauttanut tililleen vain kahdessa ottelussa, joissa molemmissa manchesterilaisseura on kärsinyt tappion. Avaukseen hänet on nimetty viidesti, kuusi kertaa hän on aloittanut ottelun vaihtopenkiltä.

Deschamps myönsi huolensa Pogban viimeaikaisesta peliajan puutteesta puhuessaan medialle keskiviikkona pelattavan Suomi-ottelun alla.

– Minulla ei ole antaa neuvoja hänelle. Hän tuntee ryhmän hyvin. Siitä on jo jonkin aikaa, kun hän on viimeksi pelannut seurajoukkueessaan, Deschamps sanoi Mirrorin mukaan.

– Hän on Manchester Unitedissa tilanteessa, jossa hän ei voi olla tyytyväinen peliaikaansa ja paikkaansa. Hän ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan.

– Loukkaantumiset tulivat peräkkäin, ja koronavirus iski myös häneen melko kovasti. Hänen täytyy löytää rytmi.

– Viime kuussa hänen pelinsä oli melko hyvää ja johdonmukaista vauhdin puutteesta huolimatta. Hän on pelannut siitä lähtien, mutta et voi sanoa hänen olevan onnellinen.

– Minä puhun hänen kanssaan. Hän kertoo minulle tiettyjä asioita, miltä hänestä tuntuu, ja myös minä kerron hänelle, mitä voin nähdä ja tuntea.