Advertisement

Ranskan päävalmentaja vakuuttunut Martialin otteista

Ajoittain hankalan viime kauden pelannut Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martial on tällä kaudella selvästi parantanut otteitaan. Vuosi sitten Martial onnistui 30 Valioliigassa pelaamassaan ottelussa tekemään yhteensä yhdeksän maalia. Tällä kaudella tuo sama määrä on jo täynnä, vaikka mies on esiintynyt vain 20 ottelussa.

Martialin parantunut vire ei ole jäänyt huomaamatta myöskään Ranskan maajoukkueen päävalmentajalta Didier Deschampsilta.

”On aina vaikeaa tietää, mitä tapahtuu, mutta kaikilla pelaajilla voi olla jaksoja kun he ovat kentällä vähemmän menestyneitä”, Deschamps sanoi Manchester Evening Newsin mukaan. ”Se liittyy varmasti itseluottamukseen, se voi liittyä myös valmentajan ja pelaajan väliseen suhteeseen. Niin tapahtuu joka kausi ja kaikille pelaajille. Anthony Martial on palannut todella hyvälle tasolle.”

Tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa Martialille paluuta Ranskan joukkueeseen. 13 ottelua Ranskan paidassa pelannut Martial edusti maataan viimeksi viime vuoden maaliskuussa ja sai katsoa kotisohvalta, kun Ranska voitti maailmanmestaruuden viime kesänä.

”Hän on usein päättäväinen. Hänellä oli myös joitain ongelmia fysiikassa. Hän on pelaaja, joka oli kanssamme EM-kisoissa 2016 mutta ei MM-kisoissa. Hän on kuitenkin pelaaja, jota tarkkailemme säännöllisesti”, Deschamps jatkoi. ”Hän on nuori pelaaja joka aikuistuu vielä, koska hän aloitti hyvin nuorena Manchester Unitedissa ja Ranskan maajoukkueessa myös. Aina tulee haastavia hetkiä mutta hänellä on vaadittava potentiaali päästä kaikkein korkeimmalle tasolle.”