Advertisement

Ranskan valmentaja huolissaan Pogban vireestä

Paul Pogban pelin taso tällä kaudella Manchester Unitedissa on ollut kaukana siitä, mitä yli sata miljoonaa euroa maksaneelta mieheltä odotetaan. Viime aikoina on ollut erityisen vaikeaa, ja manageri José Mourinho vaikuttaa menettäneen luottamuksensa ranskalaiseen.

Unitedin kolmessa viimeisessä ottelussa Pogba ei ole mahtunut avauskokoonpanoon. Edellisestä Valioliiga-ottelusta Liverpoolia vastaan hän oli kokonaan sivussa pienen vamman vuoksi. Mestarien liigan tärkeässä ottelussa Sevillaa vastaan Pogba tuli viimeiseksi puoleksi tunniksi kentälle ja oli sanalla sanoen surkea. Viime lauantaina pelatun FA Cupin puolivälierän Brightonia vastaan Pogba katseli kokonaisuudessaan vaihtopenkin puolelta.

Kentällä ollessaankaan Pogba ei ole ollut sama pelaaja, joka parhaimmillaan dominoi otteluita yksinään niin Unitedin, Juventuksen kuin Ranskankin paidassa. Edellisen maalinsa hän on tehnyt 18. marraskuuta pelatussa Valioliigan ottelussa Newcastlea vastaan.

Pogba on mukana Ranskan maajoukkueessa, joka kohtaa maaliskuun harjoitusotteluissa Kolumbian ja Venäjän. Ranskan päävalmentajaa Didier Deschampsia Pogban nykyvire kuitenkin hieman huolettaa.

”En tiedä mistä on kyse. Varmaan kuulen siitä lisää. Tilanne on luonnollisesti sellainen, mistä hän ei nauti”, Deschamps totesi Sky Sportsin mukaan. ”Siihen, miksi ja miten tilanne on ajautunut tähän, voi olla monta syytä. Juttelen paljon pelaajieni kanssa harjoitusleireillämme tiedustellakseni heidän tuntemuksiaan. Kyse ei ole vain Paulista.”

Vaikka tilanne ei olekaan hyvä, ilman loukkaantumisia Pogban tuskin tarvitsee olla huolissaan paikastaan MM-kisajoukkueessa. Pogba on niin suuren profiilin pelaaja, että hänen tiputtamisensa joukkueesta olisi aivan valtaisan tason yllätys.