Advertisement

Raphael Varane kommentoi Hazardin ja Pogban mahdollisia Real-siirtoja – “Jokaisella huipputason pelaajalla on paikka Madridissa”

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba ja Chelsean laitahyökkääjä Eden Hazard ovat olleet viime aikoina vahvasti yhdistettynä Real Madridiin. Hazardin siirto lienee jo varma, ja se julkistettaneen pian Eurooppa-liigan finaalin jälkeen, mutta Pogban tilanne on hieman mutkikkaampi. Ranskalaispelaaja haluaisi itse tiettävästi siirtyä, mutta Manchester United ei aio siihen suostua. Tilanne voi toki olla aivan toisenlainen, mutta tällaisen kuvan media tilanteesta antaa.

Pogban ja Hazardin siirtohuhuille lisäpotkua antoi Real Madridin ranskalaistoppari Raphael Varane, joka kommentoi keskiviikkona kaksikon mahdollisia siirtoja madridilaisseuraan.

“En voi sanoa, mitä olen puhunut Pogban kanssa, mutta jokaisella huipputason pelaajalla on paikka Madridissa, ja hän on yksi heistä. Hänen ympärillään on riittänyt puhetta ja se [siirto] on mahdollista. Näemme elokuussa sen, missä hän on”, Varane sanoi Marcalle.


Hazardista Varane sanoi seuraavaa: “Olen tuntenut hänet siitä asti, kun aloitin Lensissä. Hän on huippupelaaja ja kuten sanoin jo Pogban kohdalla, myös hän voisi pelata Madridissa.

“Hänellä on käynnissään uransa paras ajanjakso niin ikänsä kuin laatunsakin puolesta. Kun me [Ranska] kohtasimme [Belgian] MM-kisojen välierissä, tiesimme, että meillä oli oltava erityinen suunnitelma hänen pysäyttämisekseen.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!