Advertisement

Raúl Jiménezillä kallonmurtuma – toipuu leikkauksesta Lontoossa

Wolverhamptonin meksikolainen tähtihyökkääjä Raúl Jiménez loukkaantui vakavasti sunnuntain Valioliiga-kamppailussa Arsenalia vastaan. Tilanteessa Jiménez ja Tykkimiesten David Luiz kolauttivat päänsä rajusti yhteen, minkä seurauksena ottelu keskeytyi kymmeneksi minuutiksi.

”Reaktio oli paniikki, paniikki, paniikki. Punainen koodi. Joukkuelaisten ilmeistä näki, että tilanne oli erittäin vakava. Se oli kamalaa”, Wolvesin manageri Nuno Espirito Santo kommentoi pelin jälkeen. Joukkue ei kuitenkaan lamaantunut tähtensä tällistä, vaan voitti ottelun 1-2. Wolves nousi voiton myötä sarjataulukossa kuudenneksi, kun taas Arsenal pitää sijaa 14.

Jiménez lepää ja on tarkkailtavana lontoolaisessa sairaalassa nyt muutaman vuorokauden, minkä jälkeen tilannetta tutkitaan uudelleen. Lienee selvää, että aivan heti mies ei ole pelikunnossa. Ottelun jälkeen hän oli tajuissaan, mutta tasapaino oli hutera.

Meksikolaishyökkääjä on elintärkeä palanen joukkueelleen. Viime kaudella hän oli 17 täysosumallaan tiukasti pistepörssin top-10:ssä. Tällä kaudella hän on urakoinut kymmenessä ottelussa neljä maalia.

Hiljattain Jiménez myös solmi joukkueensa kanssa pitkän, vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen sen jälkeen, kun muun muassa Juventus oli esittänyt kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan.

David Luizille ei tullut vammoja.