Advertisement

Real Madrid -hyökkääjä halukas siirtymään Manchester Unitediin

Real Madridin serbihyökkääjä Luka Jovicin kerrotaan olevan halukas siirtymään Manchester Unitediin.

22-vuotias Jovic siirtyi viime kesänä Real Madridiin 60 miljoonalla eurolla Eintracht Frankfurtista, mutta debyyttikausi Los Blancosissa ei sujunut odotetulla tavalla.

Serbihyökkääjä sai vastuuta 27 ottelussa, joissa hän onnistui tekemään vain kaksi maalia. Viimeisellä kaudellaan Frankfurtissa Jovic teki 48 ottelussa 27 maalia, joten maalimäärä putosi merkittävästi madridilaisseurassa.

Jovicin perässä ovat ManUn lisäksi italialaisseurat AS Roma ja Inter, mutta Daily Starin mukaan Jovicin agentti on ilmoittanut Real Madridille, että serbihyökkääjä haluaa liittyä lainalle manchesterilaisseuraan.

Real Madridin manageri Zinedine Zidanen kerrotaan olevan avoin Jovicin lainapestille, jotta nuori hyökkääjä saisi säännöllistä peliaikaa kehittyäkseen. Zidane kuitenkin uskoo Jovicin voivan vielä menestyä Espanjassa, ja haluaa säilyttää pelaajan pelioikeuden madridilaisseurassa – pysyvä siirto ei tule siis kuulonkaan.

Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikon maanantaina 5. lokakuuta, joten tulevien päivien aikana saadaan selvyys siitä, missä Jovic kuluvan kauden pelaa.