Real Madrid ja Bayer München voittoihin Mestarien liigan ensimmäisissä osissa – katso Ronaldon uskomaton maali täältä

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäiset osat starttasivat eilen kahdella ottelulla. Sevilla isännöi Bayern Münchenia ja Real Madrid vieraili Torinossa Juventuksen vieraana. Sevilla pelasi Bundesliigaa dominoivaa Bayernia vastaan hyvin. Maalintappio on luonnollisesti pettymys ja joukkueella on iso työ edessään, mikäli se aikoo kammeta vielä jatkoon otteluparista. Toisaalta se mursi tiiviisti puolustaneen Manchester Unitedinkin vieraskentällä, joten kaikki on täysin mahdollista.

Sevilla meni ottelussa 1-0 johtoon Pablo Sarabian maalilla. Päästettyjen maalien suhteen Sevilla oli hyvin epäonninen. Viisi minuuttia 1-0 osuman jälkeen Jesus Navas teki oman maalin, jolla Bayern tuli tasoihin. Bayernin toinen maali merkattiin Thiago Alcantaran osumaksi, mutta myös tämä maali meni Sevillan pelaajan kautta. Alcantaran pusku kimposi puolustajasta ohi David Sorian vartioiman maalin.

Torinossa nähtiin viime vuoden Mestarien liigan finaalin uusinta Juventuksen ja Real Madridin välillä. Aivan kuten finaalissa, myös tässä ottelussa Cristiano Ronaldo oli Juventuksen puolustukselle pitelemätön. Portugalilainen teki ensimmäisen maalin jo kolmen minuutin kohdalla. Syötön maaliin tarjoili Isco.

Toista maalia saatiin odotella 64. minuutille, mutta odottelu kannatti. Tapa jolla Ronaldo teki illan toisen osumansa ja samalla 0-2 maalin oli uskomaton. Daniel Carvajal antoi keskityspallon ja Ronaldo iski täydellisellä saksipotkulla pallon voimalla ohi Gianluigi Buffonin. Tilanteen hienoutta kuvaa parhaiten se, että Juventuksen kannattajat osoittivat Ronaldolle seisaaltaan suosiota. Ronaldon tekemä osuma katsottavissa artikkelin lopussa.

Marcelo teki ottelussa Madridille vielä kolmannen maalin. Paulo Dybala puolestaan järjesti itsensä punaisella kortilla pelikieltoon toisesta osasta. Juventuksen tie nousee väistämättä pystyyn tällä kierroksella, sillä kolmen maalin johtoa Real ei tule kotikentällä enää menettämään.