Advertisement

Real Madrid odottaa de Geaa kesään asti – kääntämässä katseet Chelsean ykkösvahtiin

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez on kyllästynyt odottelemaan Manchester Unitedin espanjalaismaalivahdin David de Gean saapumista Real Madridiin, kirjoittaa espanjalaislehti Diario Gol. Real on ollut jo pitkään 27-vuotiaan de Gean perässä, ja kaksi vuotta sitten seura oli lähellä tehdä sopimuksen Unitedin ykkösvahdin kanssa. Tuolloin siirto kariutui siihen, etteivät siirtopaperit ehtineet ajoissa perille, vaikka de Gea ehti jo allekirjoittaa sopimuksen Real Madridin kanssa.

Espanjalaislehden mukaan Real Madrid ei aio enää kauaa odottaa de Gean vastausta mahdollisesta siirtymisestä. Unitedin maalivahdille on annettu kesään asti aikaa, johon mennessä vastaus seuran vaihdosta pitää antaa.

Diario Golin mukaan Perezin viesti de Gealle on se, että jos huipputorjuja ei vaihda maisemaa Old Traffordilta Santigo Bernabeulle viimeistään kesällä, seura yrittää hankkia kaksi vuotta nuoremman Belgian maajoukkuevahti Thibaut Courtoisin Chelseasta. Belgialaisen sopimus lontoolaisseuran kanssa ulottuu kesään 2019 saakka kuten myös de Gean, jonka sopimus sisältää myös option kaudesta 2019-2020.

Courtoisilla ja de Gealla on paljon aiempaa kokemusta Espanjan pääsarjan La Ligan otteluista. Molemmat ovat edustaneet Realin paikallisvihollista Atletico Madridia, ennen kuin siirtyivät Englannin Valioliigaan.