Advertisement

Real Madridiin yhdistetty Mane: Haluan olla Liverpool-legenda

Liverpoolin senegalilaishyökkääjä Sadio Manélla on menossa ainakin tehojen puolesta uran paras kausi. Tämän kauden Valioliigassa 27-vuotias on onnistunut 32 ottelussa maalinteossa 18 kertaa. Lisäksi Mestarien liigassa on syntynyt kolme lisää.

Myös joukkueen osalta kausi on sujunut varsin mallikkaasti. Liverpool johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn. Mestarien liigassa välieräpaikka on hyvin lähellä joukkueen voitettua ensimmäisen osaottelun Portoa vastaan 2-0.

Ei ole mikään ihme, että Manén nimeä on pyöritelty myös siirtohuhuissa. Miehen epäillään olevan Real Madridin hankintalistan kärjessä etenkin, jos Eden Hazardin siirto Madridiin ei syystä tai toisesta toteudu.


Juuri sadannen ottelunsa Liverpoolin paidassa pelannut Mané ei kuitenkaan siirtoa ajattele. Hän haluaa ennemminkin tulla legendaksi nykyisessä seurassa ja sarjassa.

“Totta kai haluan olla legenda Liverpoolin lisäksi myös Valioliigan tarinassa ja se on yksi tavoitteistani”, Mané totesi talkSportin mukaan. “Teen kaiken mahdollisen saavuttaakseni kaiken mahdollisen. 100 ottelun raja merkitsee minulle paljon.”

Hyvä yhteistyö Liverpool-manageri Jürgen Kloppin kanssa on yksi iso syy, miksi Mané viihtyy seurassa niin hyvin.

“Rehellisesti sanottuna hän on hieno mies sekä valloittava persoona”, Mané jatkoi. “Hän rakastaa pelaajiaan ja on hyvin läheinen meidän kaikkien kanssa. Hän myös vaatii paljon, mutta ei aseta muita paineita kuin sen, että teemme parhaamme. Mielestäni se on tärkeää koska, kuten kaikki voivat nähdä, hänen alaisuudessaan olemme kehittyneet paljon. On hyvin tärkeää, että saamme työskennellä hänen kanssaan vielä monta vuotta.”

Manén hintalappu on valtava, mutta Liverpoolista on siirrytty ennätyssummilla Espanjaan ennenkin. Luis Suarezin ja Coutinhon kaltaiset pelaajat kuitenkin tekivät lähtöhalunsa selväksi, siinä missä Mané vaikuttaa aidosti laskevan tulevaisuutensa Liverpoolin varaan.