Advertisement
" "

Real Madridiin yhdistetty Spurs-tähti odottaa innolla uudella kotistadionilla pelaamista

Tottenhamin keskikenttäpelaaja Christian Eriksen sanoo, että uuden stadionin avaaminen antaa seuralle mahdollisuuden ottaa “seuraava askel” kohti menestystä.

Spursin miljardin arvoinen uusi kotistadion, jonka yleisökapasiteetti on 62 062, on ensi kertaa käytössä 3. huhtikuuta, kun pohjoislontoolaiset kohtaavat Crystal Palacen Valioliigassa. Viikkoa myöhemmin Spurs pelaa ensimmäisen europelinsä uudella stadionillaan, kun joukkue kohtaa Manchester Cityn Mestarien liigan puolivälieräottelussa.

Spursin piti alunperin pelata kauden alusta asti uudella stadionillaan, mutta stadionin valmistuminen kesti odotettua kauemmin ja käyttöönotto viivästyi.

Tanskan EM-karsintaotteluihin valmistautuva Eriksen kertoo odottavansa innolla uudella stadionilla pelaamista.

“Olen katsonut sitä ja se on poikkeuksellinen stadion, joka merkitsee seuralle paljon monta vuotta, Eriksen sanoi Ekstra Bladerille.

“Epäilemättä luulen, että se auttaa seuraa ottamaan seuraavan askeleen.

“Olemme jo jonkin aikaa odottaneet stadionia, joten on hienoa palata takaisin stadionille, joka on kotimme seuraavien vuosien ajan.

“Kaikki halusivat päästä Wembleyltä pois mahdollisimman pian, varsinkin kauden alussa, mutta se on edelleen toinen kotimme. On kuitenkin hienoa palata kotiin White Hart Lanelle, paikkaan, joka tuntuu todelliselta kotikentältä.”

27-vuotiaan Eriksenin sopimus Spursin kanssa tulee päättymään kesällä 2020, eikä hän ole ainakaan toistaiseksi ollut halukas sorvaamaan uutta jatkosopimusta. Tanskalainen on yhdistetty huhuissa Real Madridiin, joka on ollut jo pitkään Spurs-tähden perässä.

“En halua puhua siitä, Eriksen vastasti uteluihin hänen tulevaisuudestaan.