Advertisement
" "

Real Madridin manageri kehuu Tottenhamin tähtihyökkääjää

Real Madrid kohtaa tiistaina Tottenhamin Mestarien liigassa ja kotijoukkueen manageri Zinedine Zidane on paljastunut suureksi Harry Kanen ihailijaksi. Zidanen mielestä Kane on hyvin kokonaisvaltainen hyökkääjä. Kane on ollut loistavassa iskussa ja tehnyt maaottelut ja seuraottelut huomioiden 15 maalia kuluvalla kaudella.

Huhut ovat vieneet Kanea myös Real Madridiin, mutta Zidane pitää englantilaisen siirtoa Real Madridiin epätodennäköisenä.

”En tiedä tulevaisuudesta, mutta tällä hetkellä hän on hyvin tärkeä pelaaja Spurseille.” Zidane kertoo ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

”Hän on hyvin valmis hyökkääjä. Hän ei ehkä näytä siltä aina, mutta hän on.”

”Kane pelaa tällä hetkellä todella hyvin. Tottenham ei ole pelkästään Kane ja tiedän heidän valmistautuvan otteluun huolellisesti.”

Ranskalainen tietää edessä olevan vaativa tehtävä, mikäli joukkue haluaa saada pidettyä pisteet kotonaan. Zidanen maanmiehellä Tottenhamin maalivahti Hugo Llorisilla on tiistaina suuri vastuu Real Madridin nollaamisessa.

”Hän tulee tekemään kaikkensa, jotta me emme voittaisi. Hän on kehittynyt hyvin paljon maalivahtina. Hänellä tulee olemaan suuri rooli tiistain ottelussa.” Zidane jatkaa.

Zidane pyydettiin myös hieman vertaamaan Valioliigaa ja La Ligaa. Hän uskoo Valioliigan olevan Espanjan sarjaa fyysisempi sarja. Itse halusi kuitenkin aina pelata La Ligassa.

”Kaikilla on oma mielipiteensä. Minä haaveilin aina pelaavani Espanjan liigassa. Rakastan La Ligaa, koska siellä pelataan paljon pallolla.”

”Valioliiga on hyvin erityylinen sarja ja siellä pelataan hyvin fyysistä jalkapalloa. Kun joukkue on fyysisesti vahva, sillä on hyvät mahdollisuudet voittaa mestaruus.” Zidane kertoo sarjojen eroista.

Tiistaina nähdään onko yhdestä Valioliigan kovimmista joukkueista pysäyttämään hallitsevan Mestarien liiga-mestarin.