Advertisement

Rio Ferdinand uskoisi Thiagon olevan unelmahankinta Liverpoolille – ”Hän on juuri sen tyyppinen pelaaja, jota Liverpoolilla ei vielä ole.”

Rio Ferdinandin mukaan Thiago Alcantara olisi unelmahankinta Liverpoolille. Jalkapalloasiantuntijana uransa jälkeen toiminut Ferdinand perusteli asiaa tähtipelaajan esityksen jälkeen Bayernin ja Chelsean Mestareiden Liiga -kamppailussa.

29-vuotias keskikenttäpelaaja haluaa ennen poistumistaan voittaa triplan nykyisen seuransa kanssa. Bayern on voittanut kaksi kolmesta mestaruudesta ennen kauden huipentavaa Mestareiden Liigan lopputurnausta.

Espanjalaiskeskikenttä on tehnyt seurajohdolle selväksi, että haluaa siirtyä Valioliigaan kauden päätyttyä. Thiagolla on sopimusta jäljellä nykyisen seuransa kanssa vielä ensi vuoden ajan. Valioliigaseuroista Liverpool on ollut ykkösvaihtoehtona espanjalaismaestron tulevaksi seuraksi. Ferdinand on vahvasti sitä mieltä, että Liverpoolin kannattaa laittaa rahaa likoon pelaajan hankkimiseksi.

”Hän on kapellimestari. Pelaaja, joka kontrolloi pelin tempoa ja hänellä on silmät selässään. Hän näkee kaikki erilaiset vaihtoehdot tilanteissa ja harjoittaa syöttöpeliään sen mukaisesti.”

”Erittäin älykäs pelaaja ja hän puhuu myös englantia, joka on iso osa sopeutumista yleensäkin. Hän on Liverpoolin kaltaiselle joukkueelle unelmahankinta. Hän on juuri sen tyyppinen pelaaja, jota heillä ei luultavasti vielä ole joukkueessa.”

Jürgen Klopp onkin tunnustautunut julkisen Thiagon ihailijaksi ja Liverpoolin kerrotaan keräävän varoja mahdollista siirtoa silmällä pitäen. Bayern on ilmoittanut viimeistä kauttaan sopimuksestaan pelaavan Thiagon siirtosumman noin 27 miljoonan punnan kieppeille.