Advertisement

Riyad Mahrez jättänyt siirtopyynnön Leicesterille – City tehnyt jo kolmannen tarjouksen algerialaispelaajasta

Manchester City on tekemässä yllättävää kaappausta siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Telegraph uutisoi tiistaina Cityn yrittävän hankkia Leicesterin laitahyökkääjää Riyad Mahrezia riveihinsä vielä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Syy Cityn äkilliseen kiinnostumiseen Mahrezista uskotaan olevan Leroy Sanen loukkaantuminen viikonlopun FA Cupin-ottelussa. Sane on nilkkavamman seurauksena sivussa arviolta 6-7 viikkoa.

Telegraphin mukaan manchesterilaisseura on tarjonnut algerialaisesta laitahyökkääjästä noin 60 miljoonaa puntaa, mutta Leicesterin uskotaan haluavan Mahrezista huomattavasti suuremman siirtokorvauksen.

Pep Guardiola totesi aiemmin tiistaina Aiymeric Laporten siirron olleen ”95% varmuudella” joukkueen viimeinen tammikuun siirto.

Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että Mahrez on Cityyn vielä siirtoikkunan viimeisenä päivänä liittymässä. Sky Sports nimittäin uutisoi tiistai-iltana Mahrezin jättäneen Leicesterille virallisen siirtopyynnön.

Sky Sportsin mukaan Man City on myös tehnyt jo kolme tarjousta Mahrezista tammikuussa, joista kaksi on tehty Sanen loukkaantumisen jälkeen. Viimeisin tarjous on tehty tiistai-iltana ja on arvoltaan 55 miljoonaa puntaa.

Mahrezin tulevaisuus Leicesterissä on ollut jo pitkään vaakalaudalla. Leicester onnistui pitämään hänet sensaatiomestaruuden jälkeen, kuten myös viime kesänä, jolloin Mahrez jätti myös siirtopyynnön seuralle.

26-vuotias Mahrez on edustanut Leicesteriä tammikuusta 2014 alkaen, kun hänet hankittiin Ranskasta alle miljoonalla eurolla. Hän oli isossa roolissa joukkueen sensaatiomaisessa Valioliigan mestaruudessa kaudella 2015-16.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 01 Suomen aikaa.