Advertisement

Roberto Martinez: “Lukakun ja Manchester Unitedin on päästävä yhteisymmärrykseen jatkosta”

Manchester Unitedin ja Belgian maajoukkueen hyökkääjä Romelu Lukaku on yksi niistä pelaajista, joiden odotetaan lähtevän siirtyvän toiseen seuraan kesän aikana. Myös Belgian maajoukkueen managerin Roberto Martinezin mukaan hyökkääjän sekä seuran on ratkaistava tilanne mahdollisimman pikaisesti. Lukaku on iskenyt Manchesterissa paljon maaleja, mutta tästä huolimatta luotto hyökkääjäkolossiin ei ole ollut aivan varauksetonta. Lukaku on usein vaikuttanut olevan pimennossa etenkin kärkijoukkueita vastaan.

Lukaku on yhdistetty huhuissa etenkin Serie A:ssa pelaavaan Inter Milaniin, jonka kerrotaan olevan hyökkääjästä hyvin kiinnostunut.

“Romelu Lukakun ja Manchester Unitedin on löydettävä molempien osapuolien osalta oikea ratkaisu”, Martinez kertoi Sky Spors Newsille. 


“Mikäli United ja Rom ovat tyytyväisiä muutokseen, Romin löytää itselleen oikea seura ja haaste itselleen.”

“Romelulla on sopimus Manchester Unitedin kanssa ja seura tekee loppujen lopuksi päätöksen hänen tulevaisuutensa suhteen. Jos Romelulla on tulevaisuudessa suuri rooli Manchester Unitedissa hän on kyllä valmis täyttämään sen.”

Lukaku on edustajiensa kautta kertonut, että hänen haaveensa on pelata jossain vaiheessa urallaan Serie A:ssa, joten mielenkiintoista onkin nähdä, tapahtuuko siirto jo tämän kesän aikana.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom