Advertisement

Roberto Martinezin mielestä “nyt voisi olla oikea aika” Hazardin siirtyä pois Chelseasta

Chelsean ja Belgian tähtipelaaja Eden Hazard on jo pitkään ollut siirtohuhujen kohteena. Miestä ollaan oltu kovalla vauhdilla viemässä Real Madridiin. Belgialainen on itse kertonut toiveestaan pelata jossain vaiheessa uraansa Real Madridissa. MM-kisojen jälkeen hän vihjasi lähtöhaluistaan kommentoimalla, että “nyt voisi olla aika katsoa jotain muuta”. Belgian manageri Roberto Martinez on Hazardin kanssa samoilla linjoilla.

“Tämä voisi olla paras aika hänelle kokeilla jotain muuta”, Martinez kertoi espanjalaiselle radioasemalle Cadena Ser’lle

“Hän on pelaaja, josta löytyy kypsyyttä ja johtajuutta. Hänen pelinsä perustuu lahjakkuuteen.”


“Hazard voisi jatkaa projektia missä päin maailmaa tahansa. Hän on tällä hetkellä uransa huipulla. Hän voisi sopia mihin tahansa joukkueeseen maailmassa.”

“Pelaajat tarvitsevat uusia haasteita ja ehkä tämä on hyvä aika hänelle ja Chelsealle erota. Olisin yllättynyt, jos Chelsea ei saisi hänestä suuria tarjouksia juuri tällä hetkellä.”

Real Madrid on ollut niin ikään kiinnostunut belgialaisesta jo pidemmän aikaa. Cristiano Ronaldon Juventukseen siirtymisen myötä nyt voisi olla myös Real Madridille oikea aika iskeä kiinni Hazardiin.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom