Advertisement

Robertson nöyränä ennen illan kamppailua – ”Näissä peleissä vireellä ei ole mitään väliä”

Kuva: TT, Paul Greenwood

Liverpoolin luottopuolustaja Andy Robertson kommentoi illan hegemoniakamppailua Manchester Unitedia vastaan nöyrin sanankääntein.

”En usko, että joukkueen vireellä on mitään merkitystä tällaisissa otteluissa.”


”Ei ole mitään väliä, vaikka olemme kahdeksan ottelun voittoputkessa ja he ovat vaikeuksissa. Sellainen ottelu on Man Utd vs. Liverpool.”

Ottelu onkin yksi kiihkeimpiä ja suurimpia kamppailuita Valioliigassa Manchester Unitedin ja Liverpoolin ollessa historian saatossa toistensa pahimpia kilpakumppaneita. Vaikka Liverpool on ollut alkukaudesta lyömättömässä vireessä, ei Liverpoolin otteet Old Traffordilla ole olleet edellisinä vuosina vakuuttavia. Jurgen Kloppin saldo Unelmien Teatterissa on pyöreät nolla voittoa neljästä ottelusta. Myös Liverpoolin tähtipelaaja Mohammed Salah ei ole osunut kertaakaan puiden väliin neljässä viimeisimmässä ottelussa Manchesterin punaisia vastaan.

https://www.instagram.com/p/B31yXBNAQaz/

Nähtäväksi jää, katkeaako kyseinen putki tänä iltana vai saako Red Devils hengen päälle vaikean alkukauden jälkeen. Ottelusta ei varmasti viihdettä ja tunnelatausta puutu, joten jalkapallon ystäville annetaan vahva katselusuositus. Tämä huippukamppailu pyörähtää käyntiin 18.30 ja ottelu näkyy Viasatin kanavilla sekä Viaplayssä.