Advertisement

Robertsonista Liverpoolin kapteeni? – “Hän on jo nyt johtaja”

Liverpool-toppari Virgil van Dijk uskoo, että hänen joukkuetoverinsa Andy Robertson on matkalla tulevaisuuden Liverpool-kapteeniksi.

Vasempana laitapuolustajana viihtyvä skotlantilainen siirtyi kesällä 2017 Liverpoolin riveihin, ja on noussut nopeaan tahtiin yhdeksi manageri Jurgen Kloppin luottopelaajaksi.

24-vuotias Robertson kerää arvostusta myös kotimaassaan, sillä hänet nimitettiin syyskuussa Skotlannin maajoukkueen kapteeniksi. Van Dijkin mukaan sama tulee tapahtumaan myös Liverpoolissa.

“Jos hän jatkaa parantamista hänestä tulee Liverpoolin kapteeni, Hollannin maajoukkuetoppari Van Dijk sanoi Skotlannin BBC:lle.

“Hän on jo nyt johtaja. Et tarvitse nauhaa käsivarteesi ollaksesi johtaja tässä joukkueessa.

“Hän on pelannut erittäin hyvin. Hän on ottanut uskomattomia askeleita urallaan ja hänen tarvitsee vain jatkaa samalla tavalla.

Kuten Robertsonista, myös Van Dijkista on tullut palvottu pelaaja merseysidelaisjoukkueen fanien keskuudessa. Van Dijk siirtyi Southamptonista Liverpooliin seuran kaikkien aikojen kalleimpana pelaajana tammikuussa.

Ennen Southamptoniin siirtymistä Van Dijk pelasi kaksi kautta Skotlannin suurseura Celticissä. Hollantilaistoppari myöntää, että Celticissä vietetty aika oli tärkeää hänen uransa kannalta.

“Celtic auttoi minua paljon siirtymisessä Southamptoniin. Tulen aina olemaan kiitollinen siitä, VVD sanoi.

“Se oli hienoa aikaa minun kehitykseni kannalta. Sopeuduin siellä brittikenttien pelityyliin ja voitin pokaaleita tämän suuren seuran kanssa, jolla oli uskomattomat fanit.