Advertisement

Rodgers kommentoi Arsenalin avointa manageripestiä voitto-ottelun jälkeen – ”Kaikki spekulaatio on hypoteettista”

Kuva: TT, Andrew Yates

Leicester otti kuudennen peräkkäisen voittonsa Valioliigassa dramaattisten vaiheiden jälkeen. Ottelu meni 1-1 -tilanteessa aivan loppuhetkille saakka, kunnes Kelechi Iheanacho maalasi viimeisestä hyökkäyksestä. Tuomarit vihelsivät maalin paitsioksi, kunnes VAR-tarkastuksen jälkeen maali hyväksyttiin ja Leicester juhli tärkeää voittoa Evertonista 2-1-lukemin. Muista ottelun maaleista vastasivat Richarlison sekä Jamie Vardy.

Uskomatonta alkukautta Leicesterin kanssa tekevä Brendan Rodgers on ollut yhtenä vaihtoehtona Arsenalin uudeksi manageriksi Unai Emeryn potkujen jälkeen. Rodgersilta kysyttiinkin ottelun jälkeen kommentteja koskien hänen sopimuksensa ulosostomahdollisuutta ja hän vastasi poliittisesti:

”Lähes kaikilla managereilla on sopimuksissaan ulosostopykälät, mutta se on hypoteettista.”

”Keskityn tällä hetkellä pelkästään Leicesteriin. Tulin tänne yhdeksän kuukautta sitten ja olen ollut todella onnellinen täällä. Meillä on vielä paljon töitä edessä joukkueen kanssa.”

Myös ex-Liverpool-puolustaja Jamie Carragher kommentoi huhua toppuuttelevin sanankääntein:

”Tottakai hänen asemassaan olevat managerit haluavat huipputasolle. Leicester on nyt kakkosena, mutta he eivät ole sarjan huippujoukkueita.”

”Olisi kuitenkin typerää edes pohtia siirtoa pois Leicesteristä.”

Rodgersin Leicester on Valioliigassa 14 ottelukierroksen jälkeen toisena, kahdeksan pistettä sarjajohtaja Liverpoolia jäljessä. Kauden aloitus on kuitenkin ollut parempi kuin Leicesterin mestaruuskaudella. Kuitenkaan siirtoa Arsenaliin voitaisiin pitää osittain jopa absurdina ja Massimiliano Allegri on ainakin vedonlyöntisivustojen mukaan todennäköisin ehdokas kyseiseen pestiin.