Advertisement

Rodgersin mukaan on turhan aikaista spekuloida mestaruusmahdollisuuksista – uskoo Liverpoolin olevan ihan yhtä vaarallinen kuin ennen loukkaantumissumaa

Leicester City lähti edellisviikon maajoukkuetauolla Valioliigan kärkipaikalta, pisteen Tottenhamin ja Liverpoolin edeltä. Jälkimmäisen kanssa Brendan Rodgersin ryhmä pääsee vääntämään kärkikamppailussa sunnuntaina Anfieldilla.

Valioliigassa on pelattu alkukaudesta todella paljon ristiin ja sarjataulukko näyttää erittäin tasaiselta kärjen osalta. Vain kolme pistettä erottaa top-6 joukkueet ja 11. sijalla keikkuva Arsenal on vain kuuden pisteen päässä sarjakärjestä.

Rodgersilta kysyttiinkin Liverpool-ottelun alla, onko mestaruus tällä kaudella useamman joukkueen tavoitettavissa. Rodgers ei ollut edes ajatellut asiaa.


”En ole edes ajatellut asiaa. Olemme pelanneet vasta kahdeksan ottelua.”

”Olemme aloittaneet hyvin, mutta tärkeää on, että jatkamme rehellisinä olemista itsellemme pitääksemme nöyryyden ryhmässämme ja valmistautua jokaiseen otteluun parhaalla mahdollisella tavalla. Se on ainoa asia, joka meillä on mielessämme.”

Leicester-manageri ei myöskään usko Liverpoolin olevan heikoilla sunnuntaina, vaikka Jürgen Kloppin ryhmä on kärsinyt valtavan määrän loukkaantumisia lähiviikkoina.

”Heillä on huippupelaajia. Olemme nähneet omassa joukkueessammekin, kun loukkaantuneiden tilalle tulleet ovat pelanneet erittäin hyvin ja tilanne on sama myös Liverpoolilla.”

”Meillä on edessämme vaikea matsi. Jopa monien pelaajien poissa ollessa, se on ryhmä maailmaluokan pelaajia.”

”Täytyy olla aggressiivinen puolustaessa ja kliininen hyökätessä. Haluat pelata parasta vastaan ja he ovat selkeästi se joukkue.”

Liverpoolin ja Leicesterin kohtaaminen nähdään huomenna sunnuntaina kello 21:15.