Advertisement

Rodgersista Leicesterin uusi manageri – Lennon korvaa miehen Celticissä

Leicester erotti viikonloppuna ranskalaisen managerinsa Claude Puelin, eikä aikaillut uuden ehdokkaan hankkimisen kanssa. Celticissä hyvää työtä tehnyt Brendan Rodgers nousi nopeasti vedonlyöntisivustojen mukaan vahvimmaksi ehdokkaaksi Puelin seuraajaksi. Leicester tiedottikin hetki sitten juuri Rodgersin olevan seuran uusi manageri. Vastaavasti Neil Lennon palaa Celticin manageriksi Rodgersin tilalle. Lennon vietti Celticissä menestyksekkään aikakauden vuosina 2010-2014. Lennon edusti myös pelaajana Celticiä 214 ottelussa. Lennonin pesti on toistaiseksi väliaikainen ja kestää vähintään loppukauden.

Leicester teki pian Puelin potkujen jälkeen selväksi sen, että juuri Rodgers on heidän mielestään oikea mies vastaamaan seuran asettamaan haasteeseen nostaa seura takaisin lähemmäksi europelejä.

”Olen hyvin etuoikeutettu ja on kunnia olla täällä Leicester Cityn managerina”, Rodgers kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Annan kaikkeni tehdäkseni kannattajat ylpeiksi heidän seurastaan. Yhdessä me tulemme olemaan vahvempia ja katson innolla tulevaan ja työskentelyyn pelaajien, henkilökunnan sekä kannattajien kanssa ottaaksemme oikean askeleen eteenpäin.”

Leicester kohtaa tänään Valioliigassa Brightonin. Tässä ottelussa Rodgers ei luultavasti vielä ole penkin päässä, mutta sunnuntaina on Rodgersin tulikaste joukkueen matkatessa Watfordin vieraaksi.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom