Roman Eremenko palasi välittömästi huipulle

Kaksi kautta dopingrikkeen johdossa sivussa ollut Roman Eremenko palasi pelikentille uudessa joukkueessaan Spartak Moskovassa lokakuun seitsemäs päivä. Tuolloin Eremenko tuli vaihdosta kentällä 63. minuutin kohdalla ottelussa FK Jenisei Krasnojarskia vastaan. Eilen sunnuntaina Eremenko oli puolestaan joukkueensa avauskokoonpanossa 2-3 tappioon päättyneessä ottelussa Arsenal Tulaa vastaan. Eremenko pelasi ottelussa 55. minuuttia, ennen kuin sai kutsun vaihtopenkille.

Eremenko oli Arsenal Tulaa vastaan loistavassa vireessä. Suomalainen oli järjestämässä joukkueensa avausosumaa ottelun 13. minuutilla. Roman pitkä avaus tavoitti Luis Adrianon, joka jatkoi pallon maalin tehneelle Ze Luisille.

Eremenko oli itsekin lähellä maalintekoa, mutta tällä kertaa suomalainen ei paikassaan onnistunut.

Spartak matkustaa seuraavassa ottelussaan Glasgow’n, jossa se kohtaa Eurooppa-liigan vierasottelussa Rangersin ensi torstaina.