Advertisement
" "

Ronaldo houkutteli de Ligtiä Juventukseen – “Olin hieman shokissa”

Portugali otti eilen ensimmäistä kertaa järjestetyn Kansojen liigan mestaruuden kaadettuaan turnauksen loppuottelussa Hollannin lukemin 1-0. Vaikka lukemat olivat niukat, olisi Portugali voinut takoa kenties useammankin maalin yllättävän vaisun Hollannin taakse.

Ottelu toimi pieneltä osalta myös värväystilaisuutena. Portugalin ja Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo yritti houkutella vastapuolella pelannutta Ajaxin nuorta topparia Matthijs de Ligtia siirtymään Juventukseen hänen seurakseen. De Ligt kertoi asiasta ottelun jälkeen lehdistölle.

“En aluksi ymmärtänyt, mitä hän sanoo”, de Ligt sanoi Sky Sportsin mukaan. “Olin hieman shokissa, joten vain nauroin. Mutta en vastannut hänelle mitään.”

Finaalitappio oli de Ligtille sen verran suuri pettymys, että Ronaldon tiedustelut tulivat huonoon aikaan.

“Niin pian ottelun jälkeen se asia ei jaksa kiinnostaa yhtään”, de Ligt jatkoi. “Olin vain pettynyt tappiosta ja se oli ainoa asia, jota mietin.”

De Ligtillä ei muutenkaan ole suurta kiirettä päättää tulevaisuudestaan, vaikka hänen odotetaankin vahvasti vaihtavan suurempaan sarjaan kesän aikana.

“Ei minulla ole kiirettä”, hän totesi. “Siirtoikkuna aukeaa vasta vähän ajan päästä, joten menen ensin mukavalle lomalle ja lepään. Sen jälkeen katsotaan, mitä tapahtuu.”

Iso osa Euroopan suurseuroista on kiinnostunut hankkimaan 19-vuotiaan keskuspuolustajan riveihinsä. Hänellä on kuitenkin sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä, joten halvalla Ajax ei timantistaan missään nimessä luovu.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!