Advertisement

Rooney hehkuttaa omalta kenttäpuoliskoltaan tekemää maalia – ”yksi parhaista maaleistani ikinä”

Everton pelasi vihdoin pelaajamateriaalinsa vaatimalla tasolla, kun se kaatoi West Hamin kotonaan maalein 4-0. Täksi kaudeksi Evertoniin palannut Wayne Rooney oli huikeassa vireessä iskien hattutempun.

Ensimmäisellä puoliajalla Rooney osui maalikehikoiden väliin kahdesti. Ensimmäisessä maalissa englantilaishyökkääjä epäonnistui rankkarissa, mutta laukoi paluupallon sisään. Toisessa osumassa Rooney pääsi viimeistelemään boksin sisältä.

Hattutempun täydentänyt kolmas maali syntyi 66.peliminuutilla, ja aivan fantastisella tavalla. West Hamin maalivahti Joe Hart tuli kauas ulos maalistaan, ja hänen epäonnekseen purkuyritys epäonnistui pahanpäiväisesti. Pallo tuli suoraan Wayne Rooneyn jalkaan puoleen kenttään, ja englantilaiskonkari täräytti vastapallosta vastustamattomasti pallon omalta kenttäpuoliskolta maaliin.

Rooney oli ottelun jälkeen täynnä riemua, sillä hän oli edellisen kerran onnistunut hattutempun tekemisessä Valioliigassa syyskuussa 2011.

– Se oli yksi parhaista maaleistani ikinä. Osumani palloon oli paras mahdollinen, Rooney riemuitsi BT Sportille ottelun jälkeen.

Rooney pelasi West Hamia vastaan keskikentän vasemalla laidalla. Viimeistä kertaa Evertonia, ainakin tällä erää luotsannut väliaikaismanageri David Unsworth oli innoissaan Rooneyn peliesityksestä.

– Hieno hattutemppu ja hieno peli Rooneylta. Wayne on pelannut aiemminkin keskikentällä. Rooneyn mielestä se rooli sopii paremmin hänelle jatkossa. Etenkin kun hän pelaa tuolla tavalla, Unsworth sanoi.

Rooney antoi loistavat näytöt Evertonin uudelle managerille Sam Allardycelle joka seurasi ottelua katsomon puolelta. Allardyce nimettiin ottelun alla pitkään manageria etsineen liverpoolilaisseuran uudeksi manageriksi.