Advertisement

Ross Barkley uskoo hänen lähtönsä olleen oikeutettu

Ross Barkley jätti Evertonin vuosi sitten tammikuussa ja siirtyi Lontooseen Chelsean riveihin. Nuorukainen kärsi viime kaudella vakavasta loukkaantumisesta ja moni ajattelikin siirron olleen huono ratkaisu. Pelaaja itse uskoo kuitenkin toisin ja hänen mielestään tämän kauden hyvä vire ja nousu takaisin lupauksia edellyttämälle tasolle on osoitus siitä, että päätös siirtyä on ollut oikea.

“Olen erossa perheestäni ja asun Lontoossa itsekseni. Olen todella erilaisessa ympäristössä kuin Liverpoolissa. Kaipaan perhettäni ja tämä on täysin erilaista. Nyt on kyse siitä, miten olen kypsynyt henkilönä ja pelaajana. Se on hyvä asia”, Barkley kertoi Sky Sportsille.

“Siirron jälkeen oli hyvä haastaa itseäni ja yrittää voittaa pokaaleita, sekä kehittyä pelaajana. Olen muuttunut siihen verrattuna, mitä olin 18, 19 tai 20 vuotiaana. Ruokavalioni on paljon parempi. Lähestymiseni otteluihin on parempi ja menen niihin oikealla tavalla. Olen rentoutuneempi, enkä ajattele asioita liikaa.”

“Se (Montenegro-ottelu) oli paras esitykseni Englannin paidassa. Tein pari maalia ja alustin pari maalia. Tunsin kuitenkin, että olisin voinut pelata vieläkin paremmin.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom