Advertisement

Roy Keane avaa sanaisen arkkunsa kahdesta valioliiga-hyökkääjästä

Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja sekä kapteeni Roy Keane avaa sanaisen arkkunsa koskien kahta Valioliiga-hyökkääjää. Chelseassa manageri Antonio Conten epäsuosioon ajautunutta Diego Costaa hän kutsuu hulluksi. Tottenhamin Harry Kanea irlantilainen ylistää. Kanen loistavan Mestarien liiga-esitysten jälkeen, Keane uskoo englantilaisen olevan Cristiano Ronaldon tasoinen hyökkääjä.

Costalla ei ole tilillään tällä kaudella yhtään ottelua. Conten on kerrottu lähettäneen Costalle tekstiviestin viime kauden päätteeksi, jossa hän ilmoitti ettei espanjalaiselle olisi enää käyttöä seurassa. Costa ilmoitti haluavansa vaihtaa maisemaa, mutta jostain syystä odotettu siirto ei kesällä kuitenkaan toteutunut.

”Tiedän hänen pelanneen loistavasti viime kaudella, mutta minusta hän on iso ongelma. Hän vaikuttaa hieman hullulta” Keane kertoi ITV:lle.


Keane on ollut Harry Kanen menosta erittäin vakuuttunut. Englantilainen iski Mestarin liigan avausottelussa Dortmundia vastaan kaksi maalia. Valioliigassa Kane on osunut kahdessa ottelussa putkeen. Myös Englannin maajoukkueen mm-karsintapelissä Maltaa vastaan Kane onnistui maalinteossa kahdesti.

Keanu uskoo Kanen omaavan ominaisuudet, joiden ansiosta hänestä voi tulla jopa Cristiano Ronaldon tasoinen pelaaja. Ronaldo on tehnyt eniten maaleja Mestarien liigan historiassa.

”Jos hän jatkaa kehittymistä samaan tahtiin kun nyt on kehittynyt, hänestä tulee Ronaldon tasoinen parissa vuodessa.” Keane kertoo.

”Kane on uskomaton. Hänen kokonaisvaltainen pelaamisensa, suojaaminen sekä liikkuminen on loistavaa” irlantilainen jatkoi.

Keane tietää mistä puhuu, sillä hän pelasi Ronaldon kanssa Manchester Unitedissa ja on sen jälkeen seurannut portugalilaisen otteita tarkasti. Keane on vakuuttunut, että mikäli Kane pysyy terveenä, hänestä tulee yksi parhaista.