Advertisement

Roy Keane ei säästellyt sanojaan De Gean virheen jälkeen – ”Hän on yliarvostetuin maalivahti pitkään aikaan”

Tottenham ja Manchester United tasasivat pisteet perjantai-iltana 1-1 lukemin. Steven Bergwijn aloitti maalinteon 27. minuutilla ja Bruno Fernandes päästi Man Unitedin piinasta upottamalla tasoituksen rangaistuspotkusta 81. peliminuutilla.

Ottelun keskustelua herättänein hetki oli Tottenhamin avausosuma. Hollantilaisen Bergwijnin laukaus meni helponoloisesti David De Gean taakse, joka antoi jalkapalloasiantuntijoille aihetta kritiikkiin. Varsinkin Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Roy Keane antoi palaa. Manun entinen keskikenttäpelaaja haukkui manchesterilaisten puolustuspelin tilanteessa täysin ja sanoi De Gean olevan maailman yliarvostetuin maalivahti.

”Olen shokissa tuosta maalista. Olen katsonut paljon jalkapalloa vuosien varrella, mutta tämä maali saa minut kihisemään kiukusta.”

“En voi uskoa silmiäni, kun Shaw puskee pallon ylös ja lähtee itse levittämään. Olen tyrmistynyt Maguiren toiminnasta. Miten kansainvälisellä huipulla oleva pelaaja voi puolustaa noin. Kaiken lisäksi olen kyllästynyt tähän maalivahtiin.”

“Hän on vakiintunut kansainvälisen tason maalivahti. Olen ymmälläni. De Gea on yliarvostetuin maalivahti, jonka olen nähnyt pitkään aikaan. Tottenhamilla oli joitakin hyviä paikkoja, mutta olisin itsekin torjunut ne laukaukset. Ne eivät ole huipputorjuntoja, kun laukaukset tulevat keskelle maalia. Se on hänen työnsä.”

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Roy Keane osoittaa pettymyksensä espanjalaisvahtia kohtaan. Manchester United on tasapelin jälkeen kahden pisteen päässä neljäntenä olevasta Chelseasta, mutta Chelsea on pelannut yhden ottelun vähemmän.