Advertisement

Roy Keane ei sulattanut Manchester City -tähden kommenttia: ”Hänelle on luultavasti tehtävä huumetesti”

Manchester Unitedin pelaajalegenda Roy Keanesta on tullut yksi viihdyttävimmistä tv-asiantuntijoista.

Keane oli pelaajauransa aikana todella ärsyttävä vastustaja, joka ei pelännyt kentällä mitään. Samaa linjaa hän on jatkanut myös kentän ulkopuolella – yhtä paljon tunteita herättäen.

Toisin kuin muut asiantuntijat, Keane ei koskaan pelkää sanoa mitä hän ajattelee, vaan sanoo asiat suorasukaisesti. Keane voi joskus olla julma mielipiteidensä suhteen, mutta tämä on iso syy, miksi häntä ja hänen mielipiteitään seurataan nykypäivänä todella tarkasti.

Keanen tuorein huomiota herättänyt letkautus nähtiin sunnuntaina, kun hän toimi Sky Sportsin asiantuntijana yhdessä Jamie Carragherin ja Micah Richardsin kanssa Manchester Cityn ja Liverpoolin välisessä ottelussa.

Ennen ottelun alkua studiossa näytettiin Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Phil Fodenin haastattelu, jossa hän kehui Cityn ex-puolustaja Richardsin olleen maailmanluokan pelaaja.

Richards, joka lopetti pelaajauransa heinäkuussa 2019, istui tyytyväisen näköisenä Keanen vieressä, kunnes irlantilaiselta löytyi tuttuun tapaan eriävä mielipide asiaan.

– Se, mitä hän sanoi Micahista.. Sen vuoksi hänelle on luultavasti tehtävä huumetesti, Keane letkautti.

Richards suhtautui asiaan kuitenkin huumorilla, ja repesi täyteen nauruun. Tilanteen voit katsoa alla olevasta twiitistä.