Advertisement

Ruben Loftus-Cheek haluaa murtautua Chelsean pelaavaan kokoonpanoon

Englannin MM-kisoissa hyvin edukseen erottautunut Ruben Loftus-Cheek haluaa päästä pelaamaan vakituisesti myös seurassaan Chelseassa. Viime kauden pelaaja vietti lainalla Crystal Palacessa. Kausi sujui erinomaisesti ja siitä kiitoksena tuli kutsu Englannin MM-ryhmään. 22-vuotiaan alkukausi Chelseassa on peliajan valossa ollut hankala. Englantilainen on päässyt pelaamaan vain kahdessa Valioliigaottelussa ja näissä on peliaikaa tullut yhteensä vain 33 minuuttia.

Pelaaja on kuitenkin päättänyt jäädä Stamford Bridgelle taistelemaan paikasta auringossa uuden managerin Maurizio Sarrin joukkueessa. Pelaaja ei kuitenkaan sulje mahdollisuutta siirtyä tammikuussa toisaalle, jollei peliaikaa ole tuohon mennessä tullut Chelseassa. Pelaajan mukaan myös paluu Palaceen on mahdollinen.

“Mahdollisesti, mutta se on vielä hyvin kaukana. Otteluita on vielä paljon pelattavana ja meidän pitää vain katsoa, mitä tapahtuu”, pelaaja kertoi.

“Tällä hetkellä olen Chelseassa ja keskityn Chelseaan. Muu on tulevaisuutta ja me keskitymme siihen, kun on sen aika.”

“En ole varma, milloin tulen pelaamaan. Minun tehtäväni on harjoitella ja tehdä töitä kovaa. En tiedä tulenko pelaamaan vai en, mutta minulle tilanteeni pysyy samana. Harjoittelen ja teen asiat mahdollisimman hyvin sen varalta, että pelaan.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom