Advertisement

Sadio Mane haudannut sotakirveen joukkuetoveria kohtaan – “Olemme jälleen hyviä ystäviä”

Kuva: TT, Craig Galloway

Liverpool-hyökkääjä Sadio Mane on kertonut haudanneensa sotakirveen seuratoveri Mohamed Salahia kohtaan ja kaksikon välit ovat nyt hyvät.

27-vuotias Mane reagoi voimakkaasti Salahin itsekkyytteen ennen maaottelutaukoa pelatussa Burnley-ottelussa. Salah olisi voinut syöttää Manelle pallon tyhjiin, mutta egyptiläinen lähti kokeilemaan maalintekoa itse.


Hetkeä myöhemmin Mane vaihdettiin kentältä ja senegalilainen kävi vaihtopenkillä kuumana kuin hellankoukku. Manen reaktion näet alla olevasta tviitistä.

Mane viimeisteli viikonloppuna kaksi maalia Liverpoolin voittaessa kotikentällään Newcastlen maalein 3-1. Ottelun jälkeen senegalilaistähti kertoi, että asiat on käyty Salahin kanssa läpi ja he ovat jälleen hyviä ystäviä.

“Se asia on unohdettu”, Mane sanoi ranskalaiskanava Canal +:n haastattelusssa

“Joskus sinun on sanottava asiat kasvotusten. Näitä asioita tapahtuu välillä jalkapallossa, mutta olemme jo sopineet asiat ja meistä on tullut jälleen hyviä ystäviä, joita olimme aiemmin.”

Liverpool johtaa Valioliigaa viiden ottelukierroksen jälkeen viidellä pisteellä. Sekä Mane että Salah ovat kumpikin tehneet neljä maalia tällä kaudella.