Advertisement

Said Benrahma West Hamiin vuoden lainadiilillä – pysyvä siirto kaatui lääkärintarkastuksessa ilmenneisiin ongelmiin

Eilen nähtiin Englannin jalkapallon absoluuttisesti viimeinen siirtoikkunan päivä, kun Valioliigan ja kolmen alemman sarjatason välinen kansallinen siirtoikkuna sulkeutui iltaseitsemän aikaan. Viime hetken siirtoja nähtiin ja ehkäpä puhutuin siirto nähtiin Brentfordin ja West Hamin välillä. Mestaruussarjassa 17 maalia viime kaudella napautellut Said Benrahma siirtyi odotetusti Valioliigaan David Moyesin alaisuuteen.

25-vuotias laituri allekirjoitti vuoden lainasopimuksen seuran kanssa ja West Ham maksaa lainapestistä 4 miljoonan punnan korvauksen. West Hamilla on myös kauden päätteeksi mahdollisuus muuttaa siirto pysyväksi yhteensä 26 miljoonan punnan hintaan.

Benrahman diilin piti alun perin olla täysi siirto lontoolaisjoukkueeseen, mutta huhujen mukaan lääkärintarkastuksessa ilmenneet ongelmat pakottivat West Hamin vaihtamaan sopimuksen lainasopimukseksi. Benrahma kommentoi siirtoaan iloisin mielin.


”Olen todella todella iloinen päästessäni osaksi tätä joukkuetta. West Ham on historiallinen seura, joka on pelannut Valioliigassa pitkän aikaa. Siellä on pelannut ja pelaa vieläkin huippupelaajia.Se on massiivinen seura Englannissa.”

“Puhuin managerin kanssa ja tiedän tasan tarkkaan, mitä hän odottaa minulta. Yritän parhaani mukaan täyttää odotukset kentällä, koska hän on uskonut minuun ja toivottavasti voin antaa sen takaisin peliesityksilläni.”

“Pidän tästä mahdollisuudesta (pelata Valioliigassa)! Pelaan jalkapalloa ennen kaikkea nautinnon takia, mutta on hienoa päästä pelaamaan maailman katsotuimmassa sarjassa. Odotan siis todella innolla, että pääsen näyttämään, mitä osaan.”

Benrahma oli Aston Villaan siirtyneen Ollie Watkinsin ohella Brentfordin kantavia voimia edelliskaudella, kun seura meinasi tarrata Valioliigapaikkaan kiinni. Brentford hävisi lopulta nousukarsintojen finaalin Fulhamille.