Advertisement

Saido Berahino avautui huumekärystään – ”en vieläkään ymmärrä kuka halusi tehdä tämän minulle”

”Pelikiellon saaminen jostain mitä et itse ole tehnyt on todella vaikeaa sulattaa.”

Stoke Cityn kohuhyökkääjä Saido Berahino on avannut aiemmin kaudella tapahtuneen huumekäryn taustaa. Berahino kärsi tapahtuneen seurauksena kahdeksan viikon ottelukiellon.

Berahinon siirtyminen West Bromwich Albionista Stoke Cityyn tammikuun siirtoikkunan aikana sai yllättävän käänteen, kun vanha seura paljasti medialle pelaajan kärynneen MDMA-huumausaineesta aiemmin kaudella. Berahinon ollessa West Bromwichin alaisuudessa, ottelukielto ja huumekäry haudattiin keksityllä loukkaantumisella.

Burundissa syntynyt 23-vuotias hyökkääjä on avannut tapahtunutta BBC:n haastattelussa. Berahinon myöntää kärynneensä, mutta kertoo hänestä löytyneen huumeen määrän olleen todella alhainen, ja väittää tulleensa huumatuksi.

”Pelikiellon saaminen jostain mitä et itse ole tehnyt on todella vaikeaa sulattaa.”

”Lähdet ulos juhlimaan, et tiedä ketä sinun ympärillä on ja siellä on ihmisiä jotka haluavat vahingoittaa sinua.”

”Tottakai, olin yökerhossa, joten myönnän olleeni vastuuton.”

”Siitä lähtien kaikki on mennyt mönkään. Tähän päivään saakka, en vieläkään ymmärrä kuka halusi tehdä tämän minulle.”

Englannin nuorisomaajoukkueessakin esiintynyttä Berahinoa oltiin jo viemässä Tottenhamiin kesällä 2015, mutta West Bromwich hylkäsi lontoolaisten tarjouksen. Berahinon avautumiset pelilakosta sosiaalisessa mediassa johtivat pelaajan ja West Bromin koviin erimielisyyksiin, ja huumekäryn sekä huonon Stoke City uran alun myötä 23-vuotias ei ole onnistunut löytämään tietä takaisin Valioliigan parhaimmistoon.

Berahino ei pelannut minuuttiakaan viimeiseen neljään kuukauteen West Bromwichin paidassa, ja on esiintynyt kuudesti Stoken riveissä tammikuun siirron jälkeen.