Advertisement

Saint-Maximin ei nöyristele, kun puhutaan hänen omista vahvuuksistaan – ”Jos niin tapahtuu, tuhoan heidät”

Kuva: TT, Ian Burn

Newcastlen riveihin kesällä siirtynyt Allan Saint-Maximin on yksi mielenkiintoisimmista uusista nimistä Valioliigakentillä. 22-vuotias ranskalaislaituri ei ole vielä tehojen muodossa vakuuttanut, mutta paljastaa medialle, että tehojen realisoinnin eteen tehdään täyspäiväisesti töitä.

”Opin joka päivä lisää. Joukkueen kanssa pyrimme myöskin harjoittelemaan sitä, että saisimme enemmän palloja minulle lähempänä vastustajan puolustuslinjaa, jotta pääsisin enemmän yksi vastaan yksi tilanteisiin puolustajia vastaan.”


Tämä todettuaan Saint-Maximin kertoo kylmän faktan omasta haastamiskyvystään.

”Koska jos niin tapahtuu, tuhoan heidät (puolustajat)”

Ranskalaisen uho ei ole täysin tuulesta temmattua, hänen ollessa viimeisissä peleissä täysin pitelemätön yksi vastaan yksi -tilanteista. Kuitenkin Saint-Maximin on joutunut haastamaan liian pitkiä matkoja yksinään ja näin ollen tulosta tehojen muodossa ei ole tullut. Myös pelaajan viimeiset ratkaisut syöttöjen sekä laukausten osalta ovat olleet luokattoman heikkoja.

Newcastle kohtaan tänään klo 17 alkavassa ottelussa West Hamin, joten ranskalaislaituri pääsee heti näyttämään, onko treeni tuottanut tulosta ja vastaako todellisuus kovia puheita.