Advertisement

Sakhon Liverpool-taival viimein loppu – takaisin Crystal Palaceen

Crystal Palace onnistui vihdoin värväämään Liverpoolin hylkiön, Mamadou Sakhon noin 26 miljoonalla punnalla.

Sakho jäi viime kautta ennen Jürgen Kloppin valmentaman Liverpoolin pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle, valmentajan sekä ranskalaistopparin erimielisyyksien takia. Sakho lainattiin täten tammikuussa lontoolaisseura Crystal Palaceen, jossa pelaaja vakuutti seurajohdon ja kannattajat varmoilla otteillaan.

Sakho ehti esiintyä ainoastaan kahdeksan ottelun verran Crystal Palacen paidassa ennen polvensa vääntymistä Tottenhamia vastaan, mutta jätti todella positiivisen vaikutuksen, ja ranskalainen on täten nyt värvätty Lontooseen noin 26 miljoonan punnan siirtosummalla.

Crystal Palacen 22 miljoonan punnan tarjous aiemmin tällä viikolla ei riittänyt pelaajan kiinnittämiseen, ja Leicester Cityn sekä West Bromwich Albionin niin ikään näyttäessä kiinnostusta, entisen Paris Saint-Germainin kapteenin siirto Palaceen oli jo kariutumassa. Liverpoolin pyytäessä suuria summia hylkiöstään, uusi Crystal Palacen valmentaja Frank de Boer ilmoitti aikaisemmin Sakhon olevan ”aivan liian kallis”, mutta on muuttanut mieltään joukkueensa surkean alkukauden myötä.

Liverpoolille siirtoa voi pitää voittona, sillä 26 miljoonaa puntaa pelaajasta, joka ei 18 kuukauteen ole pelannut punapaidoissa on hyvin merkittävä summa.

Crystal Palacen ja Sakhon voit nähdä tositoimissa seuraavan kerran Burnleyn vieraana, syyskuun 10. päivänä pelattavassa Valioliigaottelussa.