Advertisement

Salah luottavaisena Mestarien liigaan – “Olen varma, että Liverpool voi voittaa Mestarien liigan”

Mestarien liiga käynnistyy huomenna tiistaina. Liverpool eteni viime kaudella parhaana englantilaisena joukkueena aina finaaliin saakka, jossa se joutui kuitenkin taipumaan 3-1. Joukkueen tähtipelaaja Mohamed Salah on vakuuttunut siitä, että joukkue voi menestyä tällä kaudella vieläkin paremmin ja voittaa koko kilpailun. Parhaimmillaan Liverpoolin peli on ollut erittäin näyttävää ja tehokasta, joten perusteita vahvalle itseluottamukselle löytyy.

“Pelasimme sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat voittaneet Mestarien liigan aiemmin ja siitä huolimatta etenimme finaaliin, joten tietenkin myös me voimme onnistua siinä”, Salah kertoi France Footballille ennen tiistaina pelattavaa vierasottelua PSG:a vastaan.

“Olen varma, että voimme voittaa Mestarien liigan. Voimme voittaa jopa molemmat sekä Mestarien liigan että Valioliigan. En halua laittaa paineita joukkueelle, mutta kaikki on mahdollista.”

Liverpoolin alku Valioliigassa on ollut erinomainen. Viidestä ensimmäisestä ottelusta joukkue on voittanut jokaisen. Samaan on pystynyt toistaiseksi vain sarjaa maalieron turvin johtava Chelsea.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom