Advertisement

Salah valmis uhraamaan UCL-unelman liigan vuoksi

Liverpoolin kannattajien liigamestaruuden odotus lähestyy jälleen uutta vuosikymmentä. Keväällä tulee täyteen 29 vuotta siitä, kun Liverpool viimeksi juhli Englannin pääsarjan mestaruutta vuonna 1990.

Tänä keväänä joukkueella on kuitenkin jälleen oiva mahdollisuus murtaa pitkä kuiva putki ja napata seurahistorian ensimmäinen mestaruus Valioliigan aikakaudella. Manchester City on vain yhden pisteen edellä, kun kautta on jäljellä kahdeksan kierrosta.

Liverpoolin tähtipelaajalle Mohamed Salahille Mestarien liiga on kaikkein tärkein kilpailu. Hän kuitenkin tiedostaa Valioliigan tärkeyden kannattajille, ja sanoo olevansa valmis joustamaan omasta unelmastaan tuodakseen heille iloa.

“Olen teille rehellinen, kaikkein arvokkain kilpailu minulle on Mestarien liiga”, Salah totesi Sky Sportsin mukaan. “Mutta koko kaupungin ja seuran unelma on liigamestaruus. Joten uhraan ilolla oman unelmani heidän unelmansa eteen, mutta olisi upeaa jos voittaisimme molemmat ja siihen myös pyrimme.”

Koska Liverpool on mestaruustaistelussa jahtaajan asemassa eikä keskinäisiä otteluita ole jäljellä, Salah tietää ettei joukkue voi muuta kuin yrittää voittaa jokaisen ottelun ja toivoa Manchester Cityn kompastuvan.

“Kilpailu on erittäin kovaa ja meillä on jäljellä hankalia pelejä niin kuin heilläkin”, hän jatkoi. “Voimme vain voittaa pelimme ja toivoa että he epäonnistuvat yhdessä että voisimme voittaa mestaruuden. Mieleni on terävä ja paineita on, mutta olen henkisesti vahva ja meidän täytyy vain jatkaa samaan tapaan. Saa nähdä mihin pystymme kauden loppuun mennessä, mutta henkisesti olen valmistautunut kaikkeen.”

Liverpool jatkaa Salahin Mestarien liiga -unelman jahtaamista huomenna Bayern Münchenin vieraana. Ensimmäinen osaottelu Anfieldilla päättyi maalittomaan tasapeliin.