Advertisement

Sam Allardyce halajaa tuttua puolustajaa Crystal Palacen kokoonpanoon

Crystal Palacen kausi päävalmentaja Sam Allardycen alaisuudessa ei ole tuottanut toivottua tulosta, seuran majailessa kolmanneksi viimeisenä putoamisviivan alapuolella. Sunderlandin entinen ja Crystal Palacen nykyinen päävalmentaja Sam Allardyce onkin nyt hankkimassa vahvistuksia tutun puolustajan muodossa.

Sunderland puolustaja Patrick van Aanholt on nyt tiettävästi Crystal Palacen tähtäimessä tammikuun siirtoikkunan loppuvaiheilla. Hollantilaispuolustaja on ollut Sunderlandin vakio puolustaja sitten 2014 siirron Chelseasta. Sunderlandin tämän hetkinen päävalmentaja David Moyes on kuitenkin tietojen mukaan valmis luopumaan pelaajasta ja seurojen väliset keskustelut ovat käynnissä. Siirtohuhujen mukaan kyseisen siirron hinta voi nousta jopa 12 miljoonan punnan suuruiseksi.

Crystal Palace on joutunut pärjäämään ilman varsinaista laitapuolustajaa sitten Pape Souarén vakavaa auto-onnettomuutta syyskuussa, joten van Aanholtin värvääminen voisi tuoda seuralle tarvittavaa hyökkäyspään lisävoimaa sekä varmuutta puolustuksen laitaan.


Patrick van Aanholt ja Sam Allardyce ovat vanhoja tuttuja Sunderland ajoilta. Kuva: Alloverpress.fi

Van Aanholt, joka siirtyi 1.5 miljoonalla punnalla Chelseasta Sunderlandiin kaudelle 2014/2015, on Crystal Palacen päävalmentajalle Sam Allardycelle, hyvinkin tuttu. Siihen aikaan Sunderlandin päävalmentajana toiminut Allardyce on vakuuttunut van Aanholtin otteista ja muistelee lämpimästi aikojaan viime kaudelta pelaajan kanssa. Van Aanholt auttoi Sunderlandia säilymään Valioliigassa viime kauden loppukirin aikana ja teki työtä käskettyä laitapuolustajan tontillaan, ja on nyt lähellä paluutaan Allardycen alaisuuteen.

Crystal Palace matkaa Valioliigan seuraavassa ottelussaan AFC Bournemouthin vieraaksi Dean Courtille, ensi viikon tiistaina kello 21:45 suomen aikaan.