Advertisement

Sami Hyypiä: ”Marseljeesin tahdissa mennään”

Sunnuntaina on luvassa jalkapallon MM-kisojen odotetuin ottelu, kun Ranska ja Kroatia kohtaavat Luzhniki-stadionilla pelattavassa loppuottelussa.

Molemmat joukkueet ovat selvittäneet tiensä loppuotteluun ilman tappioita. Ranska on kaatanut matkan varrella Australian, Perun, Argentiinan, Uruguayn ja Belgian. Ainut kauneusvirhe voittotilastoon on tullut alkulohkon viimeisessä ottelussa Tanskaa vastaan, kun joukkueet pelasivat 0-0 -tasapelin.

Kroatian matka finaaliin on ollut haasteellisempi. Alkulohkossa kaatui näytöstyyliin Nigeria, Argentiina ja Islanti, mutta pudotuspeleissä joukkue on joutunut uurastamaan oikein urakalla. Tanska ja Venäjä kaatuivat vasta rangaistuspotkukilpailuiden jälkeen, ja välierissä Englanti taipui jatkoajan jälkeen.

Puolustaja-legenda Sami Hyypiä povaa MM-finaalista Ranskan juhlaa.

”Kyllä, Marseljeesin tahdissa mennään. Veikkaan, että finaalista tulee tarkka, vähämaalinen peli, joka ei mene vastoin Kroatian aiempia pelejä jatkoajalle. Sitä en puolestaan usko, että Kroatia romahtaa fyysisesti. Tietysti pelitaakka on ollut raskas, mutta tuolla tahdilla pelataan huippuseuroissa muutenkin, Hyypiä kertoi Betssonin verkkosivuilla.

Lisää Hyypiän mietteitä finaalista ja kisojen parhaasta pelaajasta pääset lukemaan tästä.

Vaihtopenkki.comin pelivalinta finaaliin: Tasapeli 3.25 @Betsson

Kaksi puolustusvoittosta joukkuetta vastakkain jotka pelaavat erittäin tarkkaa peliä. Ranska pelaa erittäin alhaalla omassa puolustuspäässä ja perustaa hyökkäyspelinsä nopeisiin vastaiskuihin. Kroatia on pelannut erittäin tasaisen turnauksen ja joukkueen keskikenttä on yksi kisojen parhaista. Kroatian jokainen pudotuspeli on mennyt jatkoajalle tähän mennessä eikä finaalissa sama yllättäisi. 0-0 tai 1-1 -lukemat ovat erittäin lähellä. Tasapelin pääset pelaamaan tästä.

Betsson tarjoaa futisjännäreille mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittä – lue lisää Betssonin riskittömästä vedosta ja mahdollisuudesta voittaa jopa 2 500 € tästä.