Advertisement

Sanchez Floresille potkut Watfordin peräsimestä – Hughtonia huhuttu potentiaalisimmaksi korvaajaksi

Kuva: TT, Andrew Boyers

Valioliigan viimeisenä majaileva Watford on antanut potkut Quique Sanchez Floresille. Watfordin johtoporras teki päätöksensä lauantaisen Southampton-tappion jälkeen ja espanjalaisluotsista tuli jo toinen manageri, jonka Watford on erottanut tehtävästä tällä kaudella.

Sanchez Flores ehti valmentaa keltapaitoja yhteensä vain 85 päivän ajan. Floresin käskyttämästä kymmenestä Valioliiga-ottelusta saldona oli vain yksi voitto ja neljä tasapeliä. Flores korvasi viidennellä ottelukierroksella Javi Gracian. Watfordista tuli potkujen myötä ensimmäinen joukkue, joka on erottanut kaksi manageria näin nopealla aikavälillä, yhden kauden aikana.

Flores kiitti Watfordin organisaatiota jäähyväiskirjeessään ja painotti, että joukkueen etu on ehdottomasti etusijalla päätöksen taustalla ja toivotti onnea tulevaisuuteen. Watfordin uudeksi manageriehdokkaaksi on huhuttu ex-Brighton ja -Newcastle-manageri Chris Hughtonia. Watford tarvitsee ehdottomasti täyskäännöksen, jos aikoo pelata Valioliigajalkapalloa vielä ensi kaudella. Joukkue on 14 ottelun jälkeen viimeisenä kahdeksalla pisteellä, yhteensä kuusi pistettä putoamisviivalla olevaa Evertonia jäljessä.