Advertisement

Sanchez myöntää sopeutumisen uuteen pelityyliin olleen vaikea

Manchester Unitedin chileläislaituri Alexis Sanchez on sanonut, että sopeutuminen joukkueen pelityyliin on ollut vaikeaa.

Sanchez pelasi kevätkaudella 18 ottelua United-paidassa ja maaleja syntyi vaivaiset kolme kappaletta.

Unitedin manageri Jose Mourinho sai kritiikkiä oman seuran faneilta lauantain FA Cupin finaalitappion jälkeen. Fanien mielestä portugalilaisluotsi oli valinnut liian varovaisen pelityylin otteluun. Sanchez myöntää, että tapa miten häntä on pyydetty pelaamaan on ollut hänelle haastavaa.

“Minulla on ollut haastavaa sopeutua joukkueen pelityyliin. Uskon kuitenkin, että jokaisessa pelissä joissa olen pelannut, olen oppinut tuntemaan hieman paremmin joukkuetoverini ja joukkueen pelityylin, Sanchez sanoi.

United jäi Valioliigassa 19 pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Manchester Citystä. Joukkue voitti kuitenkin kauden aikana jokaisen TOP-6 joukkueen.

Suurin syy piste-eroon löytyy sarjataulukon häntäpäästä, sillä United menetti pisteitä kauden aikana kuudelle joukkueelle jotka sijoittuivat sarjassa sijalle 13 tai huonommin. Sanchez sanookin, että asiaan on tultava muutos ensi kaudeksi, mikäli joukkue mielii taistella valioliigamestaruudesta.

“Uskon, että meidän on parannettava kaikkia näkökohtia. Meidän on keskityttävä niin kutsuttuihin pienempiin peleihin samalla tavalla kuin suuriin peleihin, Sanchez totesi.

Unitedin odotetaan ottavan seuraava askel eteenpäin Valioliigassa ja Mestarien liigassa ensi kaudella, ja Sanchez sanoo, että ne ovat kilpailuja joita Unitedin kokoisen seuran on voitettava.

“United on todella suuri joukkue maailmanlaajuisesti ja vielä suurempi Englannissa, missä se on suurin. Tämä seura haluaa aina voittaa ja taistella kaikista mahdollisista pysteistä ja siksi halusin tulla tänne.