Advertisement

Sanchezilla polttava halu menestyä Manchester Unitedissa – “Haluan voittaa pokaaleja”

Manchester Unitediin tammikuussa 2018 siirtynyt Alexis Sanchez ei ole lunastanut häneen kohdistettuja odotuksia. Chileläishyökkääjä, joka on manchesterilaisseuran parhaiten palkattu pelaaja, on tehnyt vain viisi maalia 41 pelaamassaan ottelussaan.

Sanchezilla on kuitenkin edelleen polttava halu menestyä Manchester Unitedissa, josta hän kertoi Manchester Unitedin aikakauslehti Inside Unitedin huhtikuun painoksessa. Haastattelu tehtiin vain muutama päivä ennen hänen loukkaantumistaan Southampton-ottelussa, joka pitää chileläisen sivussa pelikentiltä ainakin huhtikuun puoliväliin saakka.

“Haluan tehdä United-fanit todella onnelliseksi. Haluan tehdä maaleja, haluan tuoda heille iloa ja haluan voittaa pokaaleja, Sanchez kertoi Inside Unitedin haastattelussa.

“Kun hävisimme viime vuoden FA Cupin finaalin Chelsealle, en ollut onnellinen. Itse asiassa olin surullinen, koska halusin tehdä meidän uskomattomat kannattajat onnelliseksi. Näin fanit, jotka olivat matkanneet Wembleyn stadionille. He olivat kaikki ympärilläni – kaikki punaisia. Pidin siitä. Wembley oli kokonaan punainen.

“Maalini siellä [Wembleyllä] Tottenhamia vastaan ​​tulee mieleen. Se oli niin loistava hetki, koska United-fanit olivat juuri siellä päässä, johon maali syntyi. Se oli ihana hetki juhlia yhdessä heidän kanssaan.

“Kun olin nuorempi, pidin Unitedista. Vannon sen. Pienenä lapsena pidin Unitedista. Minä todella pidin heistä. Haluan näyttää tämän ja tuoda ihmisille ilon, koska tottakai haluan voittaa.

“Haluan osoittaa, että rakastan jalkapalloa. Tiedän, mitä voin tehdä. Uskon kykyihini. United on niin tärkeä seura, ei vain Englannissa, vaan myös globaalilla tasolla, ja haluaisin auttaa tuomaan pokaaleja kannattajille.