Advertisement

Sanchezin mukaan Manchester United on heti pakkovoiton edessä

Manchester Unitedin chileläinen hyökkääjä Alexis Sanchez uskoo, että kauden avaava Leicester-ottelu on joukkueelle pakkovoiton paikka. Leicester matkustaa Unitedin vieraaksi Old Traffordille tulevana perjantaina. Ottelu avaa samalla Valioliigakauden 2018-19. Useita Manchester Unitedin pelaajia on ollut mukana MM-kisojen loppuvaiheessa, joten heidän osallistumisensa avauskierroksella on vielä epävarmaa.

“Jokainen Leicester-ottelu on vaikeaa, mutta sellaista Englannin liiga on”, Sanchez kertoi.

“Toivomme, että voimme antaa hyvän panoksen ensimmäisenä päivänä.”

“Emme välttämättä voi laskea kaikkien MM-kisoissa pelanneiden pelaajiemme varaan. Jokainen, joka on ollut mukana täyden harjoituskauden on nälkäinen ja toivottavasti pääsemme heti hyvään vireeseen.”

“Se on pakkovoiton paikka, mutta Manchester Unitedissa ole velvollinen voittamaan jokaisen kohtaamisen, johon osallistut. Meidän on todistettava olevamme yksi maailman suurimmista seuroista.”

“Meillä on todella laadukkaita pelaajia. Toivotaan, että voimme näyttää sen perjantaina.”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on ollut helisemässä joukkueen otteluiden kanssa harjoituskaudella. Portugalilainen on kertonut muun muassa, ettei hänellä ole ollut oma joukkue käytössä vaan rippeitä useista eri joukkueista. Perjantaina nähdään, onko Unitedin tilanne todellisuudessa ollut niin vaikea kuin Mourinho on kertonut, vai onko kyseessä ollut jälleen portugalilaisen psykologista peliä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom