Advertisement
" "

Sankarihyökkääjä solmi Liverpoolin kanssa pitkän jatkosopimuksen

Kuva: TT, Bernat Armangue

Belgialaishyökkääjä Divock Origi on solminut uuden pitkäaikaisen jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa. Sopimuksen tarkkaa pituutta ei julkisuuteen kerrottu.

24-vuotias Origi, joka siirtyi Liverpooliin jo kesällä 2014, oli viime kaudella tärkeässä roolissa Redsien voittaessa Mestarien liigan. Belgialainen täräytti välierien toisessa osaottelussa Barcelonaa vastaan kaksi maalia, joista jälkimmäinen jäi otteluparin ratkaisuosumaksi. Finaalissa Tottenhamia vastaan Origi räjäytti Wanda Metropolitanon punaisen päädyn huutoon viimeistelemällä ottelun viime minuuteilla loppulukemiksi 2-0.

“Olen iloinen voidessani allekirjoittaa tämän sopimuksen ja se antaa minulle mukavasti lisäbuustia alkamaisillaan olevaan kauteen. Olen hyvin onnellinen jatkosta”, Origi sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

“Olen aina tuntenut oloni mukavaksi täällä. Siirryin tänne kun olin 19-vuotias, ja olen kasvanut mieheksi täällä.

“Kun minun piti tehdä päätös, halusin ensin puhua seuran ja edustajieni kanssa, mutta minulla oli aina tunne, että halusin pysyä täällä ja jatkaa sopimusta.

Origi pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien Liverpool-paidassa yhteensä 21 ottelua, joissa hän teki seitsemän maalia.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!