Advertisement

Sarjajumbo Watford saa vieraakseen Arsenalin – maalikarkelot tiedossa?

Valioliigasunnuntain päätösottelussa Watford saa vieraakseen Arsenalin.

Illan kotijoukkue Watford on aloittanut kautensa surkeasti. Sarjataulukon viimeisenä oleva joukkue on kerännyt vain yhden sarjapisteen neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Watfordilla on kaikki edellytykset pelata niin tuloksellisesti kuin pelillisesti paremmin, mutta ellei kurssi ala pian kääntymään, saa Hornets-manageri Javi Gracia lähtöpassit.

Arsenal on aloittanut kautensa hyvin. Neljästä ottelusta on irronnut seitsemän pistettä – kaksi voittoa, yksi tasapeli sekä yksi tappio. Enempää näistä neljästä ottelusta ei olisi ollut juurikaan tarjolla. Tykkimiesten hyökkäyskalusto on yksi liigan kovimmista. Pierre-Emerick Aubameyang ja Alexandre Lacazette ovat olleet jo heti alkukaudesta hyvässä maalivireessä, mutta seuran jättihankinta Nicolas Pepen maalitili on vielä avaamatta. Kolmikolta vaaditaan maaleja myös jatkossa, sillä Arsenalin puoluspelaaminen ei vieläkään vakuuta.

Arsenal voitti viime kaudella molemmat joukkueiden keskinäiset kohtaamiset – Emiratesilla 2-0, Vicarage Roadilla 1-0. Tämän illan ottelussa maaliverkkojen voidaan odottaa heiluvan useammin.

Watfordilta sivussa ottelusta ovat Craig Catchcart sekä joukkueen kapteeni Troy Deeney.

Arsenalin loukkaantuneiden listalta löytyvät Hector Bellerin, Kieran Tierney, Konstantinos Mavropanos sekä Alexandre Lacazette.

Vetovihje otteluun: Yli 3.5 maalia, 2.31@Betsson. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.