Advertisement
" "

Sarjakärki Liverpool matkustaa Wembleylle Tottenhamin vieraaksi

Valioliiga jatkuu jälleen maaottelutauon jälkeen ja kierroksen ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina. Kyseessä ei ole ihan mikä tahansa ottelu vain kuuma kohtaaminen Tottenhamin ja Liverpoolin välillä Wembleyllä. Liverpool johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Tottenham sen sijaan kärsi viime kierroksella kirvelevän tappion Watfordille. Viime kaudella Tottenham oli keskinäisissä ottelussa niskan päällä. Wembleyllä kotijoukkue otti vakuuttavan 4-1 voiton ja Liverpoolissa joukkueet pelasivat tasan 2-2.

Tottenham lähtee otteluun pienten kysymysmerkkien kanssa. Rattijuopumuksesta kärähtänyt kapteeni Hugo Lloris on edelleen loukkaantumisen johdosta sivussa ja myös Dele Allin joutuu jättämään pelin väliin. Harry Kane on näyttänyt viime otteluissa väsyneeltä, mutta Liverpoolia vastaan nimenomaan hänen on saatava kaiken itsestään irti.

“Kun hyökkääjä ei onnistu maalinteossa, ihmiset alkavat nopeasti etsimään syitä sille. Uskon hänen kuitenkin olevan hyvässä kunnossa”, Mauricio Pochettino kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

“Tärkeintä täällä on se, että meillä on luottamus häneen.”

Liverpoolin kausi on käynnistynyt erinomaisesti. Joukkue johtaa Valioliigaa ilman ensimmäistäkään pistemenetystä. Neljässä ottelussa se on päästänyt vain yhden maalin ja kolmesti Alisson Beckerin vartioima maali on pysynyt puhtaana. Joukkueen hyökkäyksessä Sadio Mane on pelannut erinomaisen alkukauden ja senegalialinen tulee olemaan varmasti vaarallinen myös Tottenhamia vastaan.

Tottenhamilta puuttuu ottelusta siis ainakin Lloris, Alli sekä Moussa Sissoko. Sen sijaan Son Heung-min on palannut Aasian mestaruuskilpailuista ja on Pochettinon käytettävissä.

Liverpoolilta on sivussa Alex Oxlade-Chamberlain. Myös Adam Lallanan pelaaminen on hyvin epätodennäköistä.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom