Advertisement

Sarjakärki Liverpool saa vieraakseen Crystal Palacen

Valioliigan kärkipaikalla majaileva Liverpool saa lauantaina Anfieldille vieraaksi sarjan alempaan keskikastiin kuuluvan Crystal Palacen.

Liverpool katkaisi kahden ottelun tappioputkensa viime viikonloppuna, kun se kukisti Brightonin vieraskentällä lukemin 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Mohamed Salah, joka hankki Liverpoolille pilkun ja viimeisteli sen itse vuorenvarmasti sisään.

Liverpoolin kotisaldo tältä kaudelta on kova, yhdeksän voittoa, yksi tasapeli, eikä ainuttakaan tappiota. Ainoan pistemenetyksen se kärsi lokakuun alussa Manchester Cityä vastaan. Kotipeleissään Liverpool on ollut täysin pysäyttämätön, joten Crystal Palace joutuu lauantaina venymään parhaimpaansa saadakseen pisteitä ottelusta.


Crystal Palace ei ole kuitenkaan ottelussa täysin vailla saumoja. Joulukuun lopulla Palace osoitti vaarallisuutensa ja venyi jättiyllätykseen, kun se kaatoi Manchester Cityn Etihadilla 3-2 -lukemin. Tuon ottelun jälkeen Roy Hodgsonin miehistö on kuitenkin palautettu takaisin maanpinnalle, sillä neljästä viimeisestä valioliigaottelusta on irronnut vain yksi voitto ja yhteensä vain neljä pistettä.

Hodgson uskoo joukkueen tarvitsevan lauantaina samanlaista suoritusta, kun Cityä vastaan kuukausi sitten.

“Teimme hyviä maaleja ja puolustimme hyvin. Luulen, että juuri tämäntyyppiseen tehtävään meidän pitäisi valmistautua uudelleen, Hodgson sanoi lehdistötilaisuudessa.

Liverpoolilta sivussa ottelusta ovat Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain sekä Dejan Lovren. Georginio Wijnaldumin pelaaminen selvii ottelun alla.

Palace matkustaa Liverpooliin ilman laitapuolustaja Pape Souarea sekä ykkösvahti Vicente Guaitaa. Kakkosvahti Wayne Hennesseyn pelaaminen on epävarmaa, joten Palace saattaa joutua laittamaan maaliin 39-vuotiaan Julian Speronin, joka ei ole pelannut tällä kaudella vielä yhtäkään ottelua.

Ottelu käynnistyy lauantaina kello 17. Ottelua voit seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kaipaatko lisäjännitystä otteluihin? Betssonin pelikohteet kaikkiin valioliigaotteluihin löydät täältä!