Advertisement

Sarjanousijan harjoituksissa tapeltiin – Väliin menneen kulttipelaajan sormi murtui

Newcastle Unitedin keskikenttäpelaaja Jonjo Shelvey on murtanut sormensa joukkueen harjoituksissa erikoisella tavalla. Englannin maajoukkueestakin tuttu Shelvey mursi sormensa mentyään repimään joukkueen kapteenia Jamaal Lascellesia ja Mohamed Diamea irti toisistaan, kun miesten välinen sanaharkka johti lopulta tappeluun. Brittimedian mukaan joukkueen kapteeni Lascelles oli toistuvasti haukkunut Diamea laiskaksi, josta senegalilainen lopulta suuttui.

Riitapukarit Lascelles ja Diame juhlimassa maalia. Kuva: alloverpress.fi

Alkukauden aikana vahvasti edukseen esiintynyt 23-vuotias Jamaal Lascelles allekirjoitti perjantaina Newcastlen kanssa uuden kuusivuotisen jatkosopimuksen. Sopimusuutisen yhteydessä Newcastlen manageri Rafael Benítez ylisti kapteeniaan tämän ammattimaisuudesta sekä erinomaisista johtajan ominaisuuksista.

Espanjalaismanagerin kehut herättivätkin mediassa ihmetystä, kun tieto Newcastlen harjoituksissa edellisenä päivänä tapahtuneesta välikohtauksesta kävi ilmi.


Benitez kertoi keskustelleensa sekä Lascellesin, että Diamen kanssa tapahtuneesta, ja toivoo, että miesten välit ovat nyt selvitetty. Benitezille ja koko Newcastlen organisaatiolle hyvä uutinen oli myös se, että Shelveyn sormi murtuma ei estä miehen pelaamista tulevan viikonlopun ottelussa Southamptonia vastaan. Tulisieluisena pelaajana tunnettu englantilainen tulee esiintymään kentällä sormi vahvasti paketoituna.