Advertisement

Sarri haluaa Luizin ja Fabregasin jatkavan seurassa – ”He ovat erittäin tärkeitä pelaajia meille”

Chelsea-manageri Maurizio Sarri haluaa sitoa keskuspuolustaja David Luizin sekä keskikenttäpelaaja Cesc Fabregasin seuraan uusilla sopimuksilla. Molempien pelaajien sopimukset päättyvät ensi kesänä.

29-vuotias Cesar Azpilicueta allekirjoitti tiistaina seuran kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen ja Sarri haluaa Luizin ja Fabregasin seuraavan espanjalaispuolustajan jalanjälkiä.

”David ja Cesc ovat johtajia, joten ajattelen, että on todella tärkeää minulle, henkilökunnalle sekä heidän joukkuetovereilleen, jos he pysyisivät kanssamme, Sarri sanoi.

”Puhuin seuran kanssa tästä kuukausi sitten. Tiedän erittäin hyvin, että se ei ole helppoa, mutta luulen, että voimme tehdä molempien kanssa uuden sopimuksen.

”Seura haluaa tehdä lyhyen sopimuksen ja pelaajat haluavat pitkäaikaisen sopimuksen, joten se on tästä syystä vaikeaa. Luulen, että voimme lopulta löytää ratkaisun.

”He ovat erittäin tärkeitä pelaajia meille. On erittäin vaikeaa löytää tämän tason keskuspuolustajaa.

”Ja on erittäin vaikeaa löytää teknisesti yhtä hyvä keskikenttäpelaaja kuin Fabregas, joten luulen heidän pysyvän kanssamme.

Sekä Fabregas että Luiz täyttävät molemmat ensi vuoden puolella jo 32 vuotta, joten kovin pitkiä sopimuksia pelaajille tuskin tullaan tarjoamaan.

Luiz on ollut kuluvalla kaudella avauskokoonpanossa jokaisessa Chelsean valioliigaottelussa. Fabregasin vastuu on ollut vähäisempää, sillä hän ei ole mahtunut vielä kertaakaan avaukseen.